Ring til os på 62 26 40 94

Alle hverdage kl. 9.00 - 14.00

Gratis levering
Bestil senest 22. december kl. 10.00 og
få leveret din ordre inden juleaftensdag.
Returnér indtil 10. januar 2017
Returnér dine varer helt indtil 10. januar
2017 i både vores butikker og webshop.
Gratis ombytning i butik
Ombyt gratis dine varer i én af vores
butikker helt indtil 10. januar 2017.
Gratis returnering i butik
Returnér gratis dine varer i én af vores butikker helt indtil 10. januar 2017.
Produkter
Mærker

Støvler med nitter

Om de skal være rå eller fine er op til dig, men Zjoos har samlet et antal af støvler med nitter, så du kan tage valget om hvilke, der passer til dig. For at sikre at du kan tage det rigtige valg er det nogle gang en god ide at undersøge alle de forskellige varianter, der findes. For eksempel, kan du overveje om støvlerne skal være lange, eller om det skal være korte støvler. Hvorvidt støvlerne skal være helt dækket i nitter og derved have et råt look, lidt à-la militær look, eller om det bare skal være nogle enkelte nitter, som har en diskret dekorativ effekt.


Besøg vores webshop her og se hele udvalget!


Køb støvler med nitter hos Zjoos


Sko er ikke bare sko, og støvler med nitter er ikke bare støvler med nitter. Det har vi fuld forståelse for hos Zjoos, og det er vores mål at du skal finde de helt rigtige. Hvis det betyder at du skal prøve adskillige par og gå rundt og se dem fra forskellige vinkler, er du mere end velkommen nede i en af vores butikker. Her står vi også gerne til rådighed hvis du skulle være i tvivl om hvordan du bedst kan passe på dine nye sko, støvler eller sneakers


Online støvler med nitter


Skulle du i stedet have lyst til at klikke dig igennem forskellige modeller og danne dig et overblik online, er vores web shop tilgægelig for dig. Her har vi åbent hele dagen og hele natten. Du kan tage dig så meget tid du overhovedet har brug for, og når du har truffet din beslutning, kan du få dine sko sendt direkte hjem til din hoveddør. 

Se også vores sko med nitter.

Skokompagniet Smba | CVR-nr: 19536203 | Grenåvej 637 | 8541 Skødstrup | Tlf. +45 6226 4000 | kundeservice@zjoos.dk
Klik mig